HAHAHA!

Trendige Kennet hade grävt ned sig i sanden bara för att få jämnare solbränna och bara lämnat snoppen framme varvid det passerade två äldre damer. Den ena utbrister. När man var 10 var man rädd för den, 20 nyfiken, 30 älskade man den, 40 ville man ha den oftare än man fick, 50 betalade man för den, 60 bad man om den, 70 så hade man glömt bort den och nu vid 80 års ålder växer de jävlarna vilt i naturen.


Berit och Karin var ute och promenerade, när Karin får syn på Berits man:
- Är det inte din man som kommer ut ur blomsteraffären där på andra sidan gatan?
- Jo, och två dussin röda rosor har han med sig! Då får man väl ligga med benen i vädret i fjorton dar nu!
Karin funderade en bra stund och sa sedan:
- Men... varför skaffar du inte en vas?

En man tog sin fru till en djurutställning. De stod vid tjurarna och tittade när en bonde kom fram och sa: - Denna tjur parade sig 365 ggr förra året.
Åhhh, sa frun, den skulle du lära dig lite utav sa frun och tittade menande på maken. Han blängde tillbaka och sa: -Tror du han måste sätta på samma kossa varje dag?En kvinna gick fram till en äldre man som satt och gungade i sin rullstol på sin veranda.
- Jag kunde inte låta bli att se hur lycklig ni ser ut! Sa hon.
- Vad är er hemlighet till ett långt och lyckligt liv?
- Jag röker tre paket cigaretter om dan, och så dricker jag en låda whisky i veckan, äter fet mat och tränar aldrig! Svarade mannen direkt.
- Tänk, det låter ju faktastiskt, sa damen.
- Men hur gammal är ni?
- Tjugosex! Svarade mannen.19 år och 1 dag

Hej bloggen,

som rubriken lyder så fyllde jag år igår, sämsta B-day ever:S första halvan på dagen spenderades på IKEA med pappa där vi letade efter lite grejer till jobbet och andra halvan spenderades på jobbet.. Utgång blir nästa helg då mamma kan jobba istället för mig:), hoppas verkligen den blir lyckad!

Jag har även lite grejer i mitt privatliv som fått mig att lägga bloggen lite åt sidan, ber om ursäkt för de..

Puss på er

Jag och bror i sommar på ett bröllop


Driving D

God kväll :)
Sitter på övervåningen och har precis sökt lite utbildningar till våren som kommer:) blev markandsföring, byggnadsteknik och jöken bland annat:)
Har även börjat övningsköra (fick pappas intyg i förra veckan så det jag fick för ett tag sen var bara mitt, opsiii) 5 gången jag övningskörde idag men det har gått så bra så jag fick åka från väsby till märsta - aka motorvägen :) Var skit kul:D, körde runt lite i industri området där och sen åkte vi hemmåt och körde runt i väsby också:)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova - imorgon är det jobb igen:( Fyller år om 10 dagar btw!

Kram på er<3

Sry

Hej där ute, jobbat varje dag sen förra lördagen därför jag inte skrivit något - varit för trött men även för att jag gör samma sak om dagarna och hur kul är de att skriva om varje dag:P?
Fick iallafall besök av Camilla och Ramona i lördags, vart sjuuukt chockad med tanke på att det var en överraskning för att jag var jätteledsen över att Camilla och jag inte skulle hinna träffas när hon var hemma ver helgen men när jag gjorde en paj till en kund så dök dom upp med stora leenden på läpparna, gissa om jag blev glad!
Samma kväll gick vi ut och firade storasyster som fyllde 22 igår:) Först var det middag och chill hemma hos oss och sen drog vi vidare till Sturecompagniet - hade skiiit kul:)
Jobbade söndag med värsta bakfyllan och med bara 4 timmars sömn - inte min bästa dag helt enkelt:S

Kollade precis klart på the proposal, ska sova nu så jag orkar gå upp till jobbet imorgon :( - till alla barn där ute, STAY IN SCHOOL!!!. Puss!


RSS 2.0