Lördag

Hej, har mått skit på senaste av vissa anledningar och det hr gått ut på mitt skol arbete, är trött som fan och presterar inte mitt bästa! vilket jag lackar ännu mer på.. hoppas att de blir bättre snart orkar inte gå runt o må så här..
Idag har jag jobbat, det var helt okey var bara lite trött men men.. Ikväll har jag inga planer får se vad som kommer upp och imorron ere också jobb:/
Träffade en viss Människa på tåget i Torsdags, har inte träffat honom på 2 ½ månad. han stirra på mig men sa inget.. Fattar inte att det har kommit till den här gränsen att vi inte snackar alls, trodde att han åtminstonde skulle försöka om vi träffades men så vart de inte, är så sjuuuuuuukt sårad att det inte finns, har aldrig blivit så här svikt av en människa, och minst av honom.. Han hade en viss blick jag aldrig sett i hans ögon, lite att han skäms men ändå sa han inget, fattar fortfarande inte det?
Ska försöka gå vidare för att jag orkar inte må så här när han tydligen inte bryr sig alls..
Peace out

15/9-08

Hej, det var ett tag sen jag skrev ska inte ens påstå att jag ska försöka skriva oftare för att det har jag sagt ngr gånger och som ni märker så har de inte förbättras så jag skippar det haha, vet inte direkt vart jag har mig själv nu för tiden. Känner att jag mått dåligt på senaste tid, vet nog lite vad de kan bero på men det kan inte vara s pass mkt med tanke på att jag är ganska nere... Ganska mkt i skolan också så man blir lite stressad över det också, har läxa i engelsk affärskommunikation, samhälls uppgift, engelska text civilrättsprov, historia förhör, tyska läxa oså. Vet inte vart jag ska börja och vart jag ska sluta, hatar att må skit och ha så mkt plugg och samtidigt behöva jobba. det påverkar min träning också, har inte tränat på ett bra tag och jag trodde aldrig att jag skulle höra mig själv säga det här men jag saknar det. Kärleken går skit, när jag tror att de brjar bli bra skiter det sig, känns som om de e daglig mat på den fronten:S..
Ska försöka att skita i grabbar och bara koncentrera mig på plugget och att börja träna.

Aja ska dra och plugga lite, hare bäst så hörs vi när jag pallar skriva igen:P:)

RSS 2.0