30 Augusti 2010

Hej där ute i regnet,
hoppas ni mår bra, själv sitter jag hemma med värsta mensvärken:( lyckats städa lite och duscha men inte så mycket mer än så...
Finns så mycket saker jag skulle behöva skriva av mig men de här är inte rätt ställe så jag får vända mig till min dagbok, kanske lite därför denna blogg får lida lite:/ skriver mer i min personliga dagbok - där ingen förutom jag kan läsa innehållet:)
Ska försöka få i mig något att äta nu:) hare bra!

(Ett bra citat av Tupac)Körkortstillstånd:D:D

Idag när posten kom fick jag äntligen mitt körkortstillstånd:D Ska ut och köra med pappa lite senare hihi, är galet nervös med tanke på att jag aldrig kört förut :$
Morgondagen ska spenderas med fina bästa vän Tamara:D vi ska mysa massor nu när hon åker bort i helgen med pojkvännen till grekland:)
på kvällen kanske det blir gröna lund med bror och kolla på Veronica Maggio som uppträder:D


Puss på er alla där ute!

(detta inlägg skulle publiceras vid 5 tiden idag men datorn krångla så ni får de nu:) - även hunnit dra ut och köra med pappa i över 1 timme:D Jag är tydligen jätteduktig enligt pappa, han lärde mig dessutom parkera och så fick jag prova att backa;) om jag fortsätter såhär så tar de inte lång tid tills jag har körkortet:D)


(Btw, vem va de som kommentera att jag måste ta med en ficklampa om jag ska plugga med dig:P? värsta nyfiken ju hihi)
¨

Andreas Wijk

Jag satt och läste Tyras blogg då jag såg att hon lagt in en video på en kille som heter Andreas Wijk som sjunger Be mine med Robyn - en av mina favorit låtar, och fyfan va duktig han är! Nytt stjärnskott:)
Lyssna på låten:)

@ Uppsala

Hejsan där ute i regnet:)
Just nu sitter jag i ett universitet i uppsala och väntar på min bror, han skriver en tenta och har gjort de sen klockan 1 haha och under den tiden har jag suttit och surfat lite, sökt till affärsjuridik (en kurs på södertörn) i brist på annat kul och snackat lite i telefon:)
Han kommer nog ut snart och då ska vi nog röra oss hemmåt, men faaaaan va de regnar ute:O Lär nog inte dra till bilen innan den slutat regna! Orkar inte bli blöt och speciellt inte så som de regnar ute!

Kom igen nu och kommentera så jag får ökad blogglust:P haha
Hare bra sålänge!
Puss <3

Sunday

Hej bloggen :)

Dagen har spenderats med syster och Anna i Täby c, gick runt lite och kollade efter lite smycken och så, hittade dock inte vad vi behövde:/ men så kan de vara ibland, hahahah de här inlägget känns så j*vla onödigt så jag avslutar det genom att skriva att jag ska kolla på film med syskonen - ikväll blir det greven av monte cristo..

Puss!


omväxling i vardagen, tack!

fyfan va allt sen studenten känts enformigt, sola, bada, träffa vänner, vara med familjen, utgång då och då, haha vet att det inte låter dåligt men när man gjort det i några månader och bara hängt hemma nr det är dåligt väder så vill man bli sysselsatt med ett jobb eller så, nackdelen är ju att vårt jubb varit under ombyggnad men äntligen så får vi börja igen om ca 1 månad:D diskuteras inredning och maträtter för fullt här hemma:D
på tal om inget så vill jag bara meddela att Mikael Persbrandt är så jäääävla snygg, om jag fck välja så skulle jag gifta mig med honom idag!


Back in track

Tjaa:)
Nu har vi internet igen så det kanske blir fler uppdateringar:) har inte hunnit lägga in alla bilder på datorn som jag tagit i sommar men när jag gjort det ska jag visa er lite:)

Dagen har bara spenderats hemma, fick besök av syrran o lillen men även av kusinen med hennes pojke Liam:) Så jävla söta Vince och Liam när de leker=)
Nu ska jag kolla mejlen o så och kanske kolla på film med min bror:)
Hare!

Jag och bror på bröllop i juni <3

.

Haha right When you thought it couldn't be worse - it did! Menar såklart mitt bloggande:p inte haft något att skriva om och nu är de så Jävla dåligt väder så jag tappa lusten helt:( skriver igen när jag har något att skriva om. Puss

RSS 2.0