Här kommer bilder från flakpyntet:)


Mys med klassen

Idag möttes några i klassen på centralen så köpte vi lunch och så åkte vi ut till djurgården och grillade och hade mysigt, enda nackdelen egentligen var att det blåste som fan:(
När vi suttit där i två timmar, ätit, pratat, sparkat lite boll så får vi för oss att åka hemmåt, då plötsligt får solen för sig att titta fram!, är det inte typiskt? (Bilder kommer upp imorgon - för trött just nu)
Imorgon ska jag till tandläkaren och borra :'( Vill inte!!!! Har fan aldrig haft tandläkarskräck men nu jävlar har jag fått det:(

Nu ska jag sova så att jag vaknar normal tid imorgon, hare!

Boring

Nu när alla arbeten är inlämnade i skolan har man verkligen inget att göra, klänning är köpt till studenten, skor fixade, mössan fixad, skolarbeten gjorda.. Vafan ska man göra nu da? Trodde aldrig jag skulle sakna att vara sysslesatt men det här är fan att ta i. Sitter och stirrar in i väggen varje dag i hopp om att något kul ska dyka upp haha!
Imorgon blir de kanske mys med klassen någonstan i sta, hoppas det blir relativt fint väder:)
Sitter i helvetesjävla telefonkö till Tele2, tar fan evigheter!!!! :@

Ska nog kolla på film sen för att lugna nerverna haha!

Hare bra:)!

Klar!

Hej igen bloggen, satt uppe hela natten ochs krev klart två uppsatser, kom i säng vid 8 på morgonen och vaknade vid tolv snåret, typ bara legat ute i trädgården sen dess., men de känns inte som om jag fått färg :(
Måste fan sola solaruim några gånger så ska det nog göra susen hehe
ska käka och klä på mig för att den bär de va till o gå o kolla på kompisar som ska spela basket i vilunda, hare! Puss

04.31

Sitter i uppe i allrummet, suttit här sen typ klockan tio och bara råå pluggat, nu är klockan, som rubriken lyder, 04.31 och jag är nästan klar med EN av TVÅ uppsatser - känns bra! Snart klar med religionen och då kommer jag nog skriva klart civilrätten också så kan jag sova ut imorgon, och om de blir sol så kommer jag vakna, lägga mig på solstolen i trädgården och somna där istället haha, ne nu ska jag fortsätta så jag blir klar någongång!
Peace out!


One down, 4 more to go

Skrev klart psykologin och skickade in den för typ 30 min sen - skönt! Känns som om de gick jättebra med den uppsatsen faktiskt:), skrev om schizofreni.
Nu har jag ett svenska tal om skomakarligan, muntlig redovisning, civilrätts uppsats, kristendom- islam uppgift och naturhemprov till imorgon:)
Nu ska jag slagga, puss!

Chips

Är mer i en tävling om massa chips, OLW har en ny chips som tillagas i ugnen, mindre fett, men fortfarande samma goda smak! Vinsten är 23 lådor chips OCH biobiljetter till Sex and the City!
Hade varit grymt att vinna med tanke på de grymma priserna haha:)
Håll tummarna för mig! Alla som håller tummarna får smaka om jag vinner hihi:P

<a href="http://www.moviezine.se/olw" style="border:none;" ><img
src="http://script.tailsweep.com/olw.jpg" style="border:none;"/></a>


03.52

klockan är nu som rubriken lyder, jag har lagt mig vid den här tiden 3 dagar i rad nu, allt för att jag inte kan plugga när alla i familjen är hemma, har märkt att ja har jättelätt för att bli distraherad så jag pluggar bäst på nätterna, har spotify på med låg volym för att inte väcka någon hihi. Ett litet fönster är öppet och jag hör fåglarna kvittra, skulle vilja gå ut och springa en stund men de e nog lite för sent eller för tidigt? beror på hur man ser på saken. får vänta med de  i några timmar:) ska återgå till att skriva på min uppsats om schizofreni, later peps!

Plugg

La mig efter 4 igår natt, pluggade ganska långt in i natten och sen vart de bloggar o så hehe
Vaknade runt 12, gick upp, hade gäster, efter att de åkt var de till o börja plugga.. solen skiner och fåglarna kvittrar men nej! Diana måste sitta hemma o plugga :( Sometimes life sucks...
Nu ska jag fortsätta plugga så jag blir klar någongång!
Puss!

Soliiigt:)

Har varit sjuuukt lycklig hela dagen på grund av solen! Man blir så jävla glad när man ser solen skina och man känner värmen:)
Efter en kort skoldag gick jag och några i klassen till kungsan och käka glass i solen som typ alla andra i stockholm kändes de som haha de va fullt med människor överallt:D
Stört va jag längtat till våren:D

Planerade när vi satt där att vi ska hitta på massa aktiviteter efter att betygen är satta (25 maj), åka ut på skärgården, grilla, kanske grönalund eller skansen osv, ska bli sjuuukt jävla kul:D

Btw, Student om 24 dagar =0 helt stört:P


Blandat


Hejsan hejsan, nu bloggar den skoltrötta Diana igen:) orkaaaaaaaaaaaaaaaar inte skriva klart uppgiften om Lasermannen, är trött och vill bara sova:( ska lägga in lite blandade bilder nu, förde över några foton från min mobil. puss!


HAHAHAHAH min bror ville att jag skulle sjunga I got the whole world in my hand så han ritade dit "världen"...

Detta hittade jag på en av dörrarna i skolan - JA vi har SFI där men de här e fan o ta i!!! Glad att jag slutar snart:D 4de juni är snart här hahaha!

hjärti på morgonen när han sovit över hos oss:)

Stod på hjärtis pyamas - söt!

Jag vet att jag ser ut som trash men kolla hans leende! Jag smälter:D!

Lasermannen

Helgen har varit ganska lugn, fredag efter skolan åkte jag till Camilla för singstar och fredagsmys:) hade de jättetrevligt och jag rockar En helt ny värld (Från Aladdin) på både engelska, svenska, som aladdin OCH som Jasmin hihi=)
Lördag hade Claudia ett litet kalas som jag höll - Tamara och Jocke kom också över, ytterst trevligt=)
Satt på rummet och snackade massor kul haha! Måste göras om:)

Idag är det söndag och jag ska göra klar en uppgift i Psykologi B som handlar om Lasermannen, ikväll kanske de blir bio med Marlen och Rody, funderar på o se Green Zone :)

Puss<3

.

Sitter i soffan upp, är trött, bakfull och hungig. bra mix va?
Blev kanske lite för mycket att dricka igår om jag tillochmed drack en tabasco shot?
Ska ladda upp bilder såfort jag hittar sladden - känns som om den ALLTID gömmer sig nät jag behöver den:(
peace..


Måndag 3 maj

Hejsan!
imorgon är det prick 1 månad kvar till "The day"! då kommer jag stå där i min vita klänning med min vita mössa på huuvudet och springa ut och vara så jävla lycklig för att JAG HAR TAGIT STUDENTEN (om en månad dvs) :)
Nu sitter jag och skriver på min uppsats i historia B, snart klar - skönt!
Sen blir det till att skriva på civilrättsuppsatsen:(
Ne nu ska jag inte slösa tid här, see ya!

Mösspåtagning!


Älskar er:)


3 time´s a charm?

Nu sitter jag här och skriver en uppsats i historia - erkänner att jag började idag och den ska vara klar på måndag:/ har skrivit 2 försök till uppsatser men vart inte nöjd med dem så jag gör ett nytt försök att skriva om slavar denna gång! Håll tummarna för mig för att jag måste bli klar med den idag så att jag kan koncentrera mig på civilrätten hela imorron, måndag och onsdag,¨
Tisdag är min skiva!! Längtar som fan till o släppa loss som igår på NYPE med brudarna:D
Kvällen igår var sjukt jävla bra!! hinner dock inte berätta om den för att jag som sagt ska skriva en uppsats from scratch! Lägger upp bilder och så senare:D
Puss!

RSS 2.0