Måndag

Hej där ute,
junibacken var mysigaste ever! Sagotåget är helt underbart haha snacka om att man får vara barn för en stund när man på på junibacken:) Vince däremot började gråta så fort de blev lite mörkt haha skiiit gulligt! man får inte fota där inne annars hade jag visat er hur de såg ut:) Men totalt värt att dra dit bara för sagotåget höhö, vi såg även en Pippi-föreställning som var ganska roligt, kom på mig själv mitt i föreställningen att jag var så jävla inne i den för att när jag ser mig omkring så är det fullt med barn bredvid mig på golvet och då kände jag mig som en av dom! De va lixom jag (18 år), Claudia (12 år) Marlen (21 år) och barn från åldern 0 - 10 hahahahaha!! (bilder kommer upp när jag har ork:))
Efter junibacken drog vi och käka och sen åkte systrarna hem och jag träffade en kompis för en promenad vid vattnet vid stadshuset, fan jag jag älskar stockholm!!

Idag var jag hemma på förmiddagen för att vi har en man som bygger in vår öppna spis så ja va tvungen att sitta hemma så någon kan släppa in honom:P senare mot kvällen åkte jag och pappa till jobbet för att fixa borden till jobbet, fick ha på mig byggarbyxor och Ramona och Camilla vet hur de va för mig höhö, bekvämt är de!!
Ne nu ska jag vara social mot Marlen, vi hörs! <3

(Gammal bild på mig)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0