Ny blogg!

Hallå:) Eftersom att ja tröttnat lite på denna blogg har jag skaffat en ny! Följ den här :)
Ps. om de finns ngn gullig duktig läsare som har tid över och kan fixa en snygg design får du jättegärna kommentera:) Ds.

Motivation

Hej! Kan ni som läser ge mig tips på något jag kan blogg om så jag blir motiverad, har ju fan blivit kass på att uppdatera :/ kan ha o göra med att jag typ gör samma sak varje dag:/ jobbar, går hem, sover, vaknar, jobbar, träffar någon vän någon gång :/ Så kom igen, motivate me!:D

Friday

Hallå där:) jag suuuuger pä att blogga jag vet, men jag har inte kommit på hur man mobilbloggar så Man får in bilder också, inte bara text (hjälp någon??) laddar upp bilder från i lördags så fort jag fått kläm på det :) Sitter på jobbet at the moment, väntar på att mamma ska komma så jag kan fixa disken och så, längtar tills jag sitter i bilen påväg hem, ska bli så skönt att hoppa i mjukisar och lägga mig framför tv:n eller snacka i telefon:) puss på er !!

Snake

Som ni märker så har jag inte fotat ringen är, varit upptagen med jobb och plugg så nu lägger jag upp den som finns på hemsidan så får ni se den sålänge, ska nog ha den på lördag när vi ska ut och fira Louise 20 års dag:D Är såå sjukt taggad hehe, men här får ni se den:)

Rock by Sweden by Laila Bagge

Jag ville egentligen ha den i silver men det fanns inte, och de visste inte när den skulle komma till butik igen så jag får behålla den här:) Den är skitsnygg! Tror bara jag hade haft lite mer användning av den i silver :/


RSS 2.0